Prezes Fundacji MY Sopot

Adrian

Nie boję się trudnych wyzwań i pracy z najlepszymi, dlatego z pasją i zaangażowaniem współtworzę Fundację MY, zachowując przy tym równowagę pomiędzy duchem i ciałem. Żyję sportowo i rozwijam się duchowo. Jestem zwolennikiem pozytywnych wibracji, człowiekiem o otwartym umyśle i sercu. Spoglądam alternatywnie na otaczającą nas rzeczywistość, jednak twardo stąpam po ziemi. Białe i czarne, dzień i noc, yin i yang w jednym :). Z zawodu prawnik.

Agnieszka

Jestem zwyczajną, skromną osobą z potężnym sercem. Interesują mnie pozytywne wibracje, dobrzy ludzie, przyroda i piękno tego świata. W działania Fundacji - oprócz koniecznej merytoryki 🙂 -  wnoszę czyste intencje, uczciwość, entuzjazm, mnóstwo pomysłów, humor i dobrą energię.
Zawodowo do niedawna konsultant HR z 10-letnim doświadczeniem, co w kontekście Fundacji, oznacza, że umiem zarządzać projektami, facylitować spotkania i prowadzić warsztaty oraz sesje coachingowe, budować zespoły, mediować w konfliktach  utrzymywać motywację, gdy projekt wkracza w trudną fazę.
wiceprezes Fundacji MY w Sopocie