zmiany na ziemi, astrologia i joga kundalini to zainteresowania Kaypachy

Przywracanie równowagi i integracja Męskości i Kobiecości

Balancing Masculine and Feminine

11-15 Sierpień 2017

Lipia Góra / k. Gdańska

Astrologia, Miłość, Związki, Joga Kundalini  - zapraszamy Cię na jedyne w Polsce warsztaty z KAYPACHĄ !!!

O WARSZTACIE

Rodzenie się nowego paradygmatu i tworzenie nowej rzeczywistości nie jest prostym i szybkim procesem.
Jak zapewne odczuwacie – odkąd Uran po raz pierwszy ustawił się w kwadraturze do Plutona w połowie 2012 – wszyscy potrzebujemy stworzyć siebie i nasze społeczeństwo na nowo, nie mając do tego żadnych instrukcji!
Jest to czas, w którym możemy czuć się coraz bardziej i bardziej wyobcowani z istniejących struktur, oddaleni od naszych życiowych partnerów, a nawet od samych siebie.
TO WSZYSTKO JEST CZĘŚCIĄ PROCESU EWOLUCJI.

astrolog Kaypacha pierwszy warsztat w Polsce

Tak jak cyrkowiec musi puścić trapez i przelecieć pewną przestrzeń bez zabezpieczeń, zanim uchwyci się kolejnego drążka, tak i my musimy pozostawić za sobą nasze schematy z przeszłości, które dotąd dawały nam poczucie bezpieczeństwa i sięgnąć po nowe.
To w trakcie tego procesu musimy połączyć się ze źródłem naszej najgłębszej wewnętrznej prawdy. Ono dostarczy nam siły, odwagi,  rozwiązań i wiary, by z pełną mocą zamanifestować nasz najwyższy potencjał.
Nie możemy już więcej czekać na innych, by poprowadzili nas na tej drodze. Nie możemy też już dłużej akceptować niczego, co nie wspiera pełnej manifestacji celu naszej Duszy i prawdziwej Miłości.
Spotkajmy się zatem, by zbadać głębie naszej kreatywności, prawdy i radości, tak byśmy mogli świecić jak latarnia morska dla innych wokół nas, ale i dla przyszłych pokoleń.

astrologiczne mantry Kaypachy

Ta wyprawa w głąb Nas Samych i w świat Związków i Miłości będzie koncentrować się na przywróceniu równowagi i reintegracji Męskości i Kobiecości – tematu, o którym Kaypacha mówi od tak dawna.
Patriarchalne uwarunkowania z przeszłości ustępują miejsca nowemu, świeżemu, pełnemu życia doświadczaniu Siebie, Miłości i Kreatywności.
Zarówno Kobiety jak i Mężczyźni powinni kontaktować się i  starać wyrazić swój nieświadomy pierwiastek męski lub żeński (animę/animusa) wewnątrz samych siebie.
Celem jest mistrzowskie opanowanie sztuki miłości na wszystkich poziomach: fizycznym, emocjonalnym, mentalnym i duchowym. Dopiero wtedy będziemy mogli w pełni połączyć się z naszą prawdziwą naturą, z Matką Naturą i z sobą nawzajem.

astrologia, medytacja, mantra Kaypachy

Zapisz

ROZKŁAD JAZDY

“Co tu się u licha dzieje? (Oczywiście astrologicznie!)” Ten wstępny wykład, w którym Kaypacha opisuje aktualną sytuację astrologiczną,  zbuduje bazę pod cały warsztat. Obecnie wszyscy doświadczamy na różne sposoby intensywnych zmian w świadomości -  astrologia pomaga je zrozumieć i poruszać się w nich bardziej płynnie i łagodnie.
Przygotuj się na 2-godzinny Pele Report!!!
Będziemy pracować z oddechem, jogą oraz badać 12 archetypów zodiaku. Kaypacha wyjaśni etapy rozwoju i ewolucji, które przechodzimy tu na Ziemi oraz zbada ekspresję męskości i kobiecości w każdym z nich.
Oprócz tego będziemy omawiać obecność Wenus i Marsa w każdym z czterech żywiołów, tak aby każdy z uczestników mógł głębiej zrozumieć w jaki sposób ona sam wyraża swoją prawdziwą naturę poprzez emanację wewnętrznych boga/bogini.
Kundalini Joga (8-9.00), Warsztat (10-17.00)
Niedzielę i poniedziałek spędzimy, pracując z astrologicznymi wykresami urodzeniowymi (kosmogram), tak aby każdy z Uczestników zrozumiał unikalny sposób wyrażania się jej/jego Męskości (Mars) i Kobiecości (Wenus), w sposób w jaki określają to ich znaki, domy i aspekty z innymi planetami.
Każdy z Uczestników będzie miał możliwość podzielić się swoją obecną sytuacją życiową i zadać pytania dotyczące dynamiki swojego/ich związków miłosnych.
Kaypacha pokaże autorską metodę interpretacji kosmogramu, w której sprawdza, czy  związki, w których jesteśmy wspierają zamiary i intencje wynikające z celu naszej duszy.
Jeśli masz ochotę, możesz przynieść na zajęcia kosmogram swego partnera – także po to, by lepiej zrozumieć cele jej/jego duszy!
Podobnie jak w niedzielę, będziemy pracować z własnymi kosmogramami, badając tajemnice i dynamikę naszych relacji, Duszy i tego w jaki sposób realizujemy się poprzez związek, w którym jesteśmy / będziemy / byliśmy.
Kundalini Joga (8-9.00), Warsztat (10- 13.00)
Podsumowanie, zamknięcie kręgu i zakończenie warsztatu wspólnym obiadem.